Ik wil artikelen van emmabosa.nl retourneren

Dat is heel eenvoudig! Je hebt het wettelijk recht om een retour binnen 14 dagen na ontvangst bij ons te melden en/of te retourneren.

Retourneren
Je kan binnen 14 dagen aan ons retour sturen. Wanneer het je niet lukt binnen 14 dagen retour te zenden dan moet je wel even melden binnen 14 dagen dat je voornemens bent om te retourneren. Vervolgens heb je dan nog 14 dagen de tijd om deze retour daadwerkelijk te verzenden. De melding kan je doen via het retourformulier zet daar wel duidelijk in welk ordernummer het betreft.

Verzendkosten retour komen voor jouw rekening

Wij hebben gekozen voor niet gratis retourneren en hieronder leggen we uit waarom:
Omdat wij een webshop zijn met kleine prijzen en sale artikelen hebben wij ervoor gekozen om de retourverzendkosten voor jouw rekening te laten komen. Zoals je hieronder kan lezen betalen wij bij een volledige retour ook de verzendkosten die je aan ons betaald hebt bij de bestelling retour. We willen niet alle artikelen “duurder” maken om beide verzendkosten (van opsturen en retour) te kunnen bekostigen. Zo denken wij de beste prijs te kunnen geven aan onze klanten.

Verpakken
Je hoeft alleen de artikelen die je wilt retourneren in de originele verpakking te stoppen. Merk op onze pakbon aan wat je retour stuurt en voeg deze aan het pakket toe zodat wij weten dat dit van jou afkomt, zet ook jouw gegevens als afzender op het pakket.
Verpak de artikelen in de originele verzenddoos of -zak en plak deze goed dicht. Vervolgens kan je het pakket met een vervoerder naar wens aan ons retourneren.

Retour adres: Emma Bosa, Postbus 101, 5680 AC Best

Beoordeling van jouw retour gestuurde bestelling
Wanneer je meer met het artikel hebt gedaan, dan noodzakelijk is om te beoordelen of je het wilt houden en er daardoor schade is ontstaan mogen wij deze schade in rekening brengen. Geretourneerde artikelen mogen geen gebruikssporen bevatten.

Terugbetaling van retour gestuurde artikelen
• Gehele bestelling retourneren: Nadat wij jouw retour hebben ontvangen maken wij binnen 14 dagen alles wat je al betaald hebt aan je terug over, inclusief de verzendkosten die je bij je bestelling hebt betaald.
• Deel van de bestelling retourneren: Nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen en positief hebben beoordeeld, maken wij binnen 14 dagen wat je betaald hebt voor de retour gestuurde artikelen aan je terug, exclusief de verzendkosten
• Wil je artikelen van meerdere bestellingen in één pakket retour sturen? Dat kan! Voeg dan prints van je bestellingen toe aan het pakket met daarop de betreffende ordernummers. En merk met een pen aan welke artikelen je retourneert. Zo weten we om welke orders het gaat en kunnen we jouw retour goed verwerken.

Herroepingsrecht
Heb je spijt van je aankopen dan kun je ook binnen 14 dagen gebruik maken van je herroepingsrecht, gebruik hiervoor het modelformulier voor herroepping (zie knop onderaan pagina om dit formulier te downloaden), je kan hierop een reden van herroeping aangeven maar dat ben je niet verplicht.

Wil je een klachtartikel retour sturen? Neem dan altijd eerst contact op met de klantenservice via service@emmabosa.nl

Retourformulier