Over ons

Emma Bosa is ontstaan uit een combinatie van ervaring in de modebranche en passie voor webdesign. Ons doel was om een eigen webwinkel te bouwen waarin we onze liefde voor mode en design konden combineren.

In onze webshop bieden we niet alleen onze eigen designs aan, maar geven we ook verschillende designers een platform om hun items van een unieke print te voorzien. We zijn er trots op dat we een platform kunnen bieden aan getalenteerde ontwerpers en kunstenaars, en zo een gevarieerde en unieke collectie kunnen aanbieden.

We hebben veel zorg besteed aan de presentatie van onze producten in de webshop. Ons team van designers en ontwikkelaars heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de webshop gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk is.

Bij Emma Bosa zijn we ontzettend trots op het resultaat en we hopen dat onze klanten net zo enthousiast zijn over onze producten als wij dat zijn. We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke shopping experience en staan altijd klaar om te helpen bij vragen of problemen. Bedankt voor het bezoeken van onze webshop, we hopen dat je geniet van onze unieke producten en de ervaring van het winkelen bij ons!

xx

Team Emma Bosa

over ons
over ons

Waarom we dit doen!

Bij Emma Bosa vinden we het belangrijk dat jij je eigen stijl kunt uitdrukken met fashion. We geloven dat mode een manier is om jezelf te uiten en je eigen persoonlijkheid te laten zien aan de wereld.

Daarom bieden we een breed scala aan producten aan die passen bij verschillende stijlen en smaken. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of juist iets meer trendy, wij hebben voor elk wat wils. Onze collectie omvat alles van basics tot statement stukken, en we streven ernaar om een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan te bieden.

We willen dat onze klanten zich zelfverzekerd voelen in wat ze dragen. Of je nu kiest voor een casual outfit voor dagelijks gebruik of iets meer uitgesprokens voor een speciale gelegenheid, we willen dat je je comfortabel en stijlvol voelt.

Onze webshop biedt ook de mogelijkheid om items te mixen en matchen, zodat je je eigen unieke look kunt creëren. We moedigen onze klanten aan om hun eigen stijl te ontdekken en te experimenteren met verschillende trends en stijlen.

Emma Bosa streeft naar een inclusieve en diverse gemeenschap waarin iedereen zich welkom voelt om zijn of haar eigen stijl te ontdekken en te omarmen. We hopen dat onze collectie je zal inspireren om je eigen fashion journey te starten en je eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen.

Be Orginal, Be Yourself ❤️

Over ons

Uit onze ervaring in de modebranche gecombineerd met passie in webdesign, is het idee ontstaan om een eigen webwinkel te bouwen.

Het overlijden van de eigenaresse van Hip kinderkleding was de aanleiding om als eerste product de kinderkleding te nemen, uit eerbetoon voor haar.

Onze liefde voor elkaar en onze kinderen is zichtbaar in de uitstraling van deze webshop.
Wij zijn dan ook ontzettend trots op het resultaat waarmee we onze producten etaleren op jouw scherm.

xx

Team Emma Bosa

over ons
over ons

Waarom we dit doen!

Het is voor iedereen een uitdaging om de juiste balans te vinden in het leven. Familie, relaties, werk, financiën en alle dagelijkse beslommeringen…. Het is soms net jongleren als ouders. Graag dragen wij een steentje bij in jouw balans!

Online shoppen wanneer het in jouw agenda past, lekker bladeren door alle artikelen die handig te filteren zijn en thuis de kleding passen is een stuk relaxter dan in een pashokje.

Lekker zittende kleding die helemaal hip en cool is, daar wordt jouw kind blij van. En dat tegen betaalbare prijzen.

Be Orginal, Be Yourself ❤️